Cafe & Bistro

A Marina Café & Bistro 2021-es megnyitása óta egy speciális vendéglátási formát és stílust igyekszik képviselni Balatonszemesen. A kávézó a környék egyik legmodernebb épületében, letisztult, hangulatos környezetben egész évben várja vendégeit. Nyáron a teraszunkon élvezhetik a napsütést, valamint az olyan színvonalas rendezvényeinket, mint például a borterasz, a jazz estek és akusztikus koncertek, télen pedig változatos menüsorral és bővített desszertkínálattal várunk.

Választékunk hangsúlyos elemei többek között a Casino Mocca világos pörkölésű ’Specialty’ kávéjából készült italok kiváló és izgalmas ízvilágukkal, a Carlsberg dán sör, ami mint tudjuk talán a világ legjobb söre, de megkóstolhatja nálunk a környékről származó Hedon kézműves söröket is, valamint kiváló balatoni borokat a legjobb pincészetektől, mint például Laposa, Konyári vagy Androsics. Ezen kívül szeretettel ajánljuk a Kapolcsikum kézműves szörpöket és limonádékat, továbbá a minőségi alapanyagokból szakértelemmel készülő smoothie-kat, turmixokat és koktélokat.

Színes ételválasztékunk igyekszik a különböző igényeknek megfelelni az egész év során. Az egésznapos reggeli és brunch opciókon kívül ebédre vagy vacsorára vendégeink olyan egészséges és könnyű ételeink közül választhatnak, mint a különböző wrap-ek, nagy népszerűségnek örvendő poké tálak, saláták vagy akár a vegán étrendbe illő ételek. Szintén a kínálatunk részét képezik többek között a kézműves hamburgerek és más húsos vagy halas fogások, egy gyorsan változó bisztró menüsornak megfelelően.

A balatoni kerékpáros körút a közelben halad el. Nálunk biztonságosan elhelyezheti, vagy töltheti elektromos kerékpárját, amíg beül egy kávéra. Fiatal, kedves lányokból és fiukból álló személyzetünk örömmel várja a vendégeket.